Vechtsporten

Published Jul 10, 21
5 min read

Bokshandschoenen

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie (boksen). Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen.

Elk type stijl van training heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken waarnaar je op zoek moet bij de aankoop van dit belangrijke stuk uitrusting. De lijst die ik voor je heb samengesteld bevat de beste bokshandschoenen voor elk van deze doelen en ik zal alles delen wat je moet weten voordat je deze investering doet.

VechtsportenKickbokshandschoenen

Thee Combat Corporation heeft hier ook een geweldige review opgenomen van de Cleto’s en hebben het met name over de duurzaamheid en dikte van de padding die perfect is voor sparring:Ze zijn wat prijziger en dat hoef je natuurlijk niet per se uit te geven. kickboksen. Ik heb daarom nog een heel stel andere goede handschoenen gevonden en bekeken, bijvoorbeeld voor beginners of voor kickboksen.

VechtsportwinkelVechtsportwinkel

Lees ook verder in het artikel om meer te leren over de zaken waarop je moet letten bij het kopen van de juiste bokshandschoenen voor wat je ermee wilt gaan doen. Maar laten we eerst even kijken naar de verschillende opties:De bokssport bestaat al sinds de oude Griekse tijd en in andere culturen uit de oude Aziatische tijd.

Kickboksen

Wat je favoriete vechtmethode ook is, of het nu gaat om training, mid-level, pro boksen, sparren, Muay Thai of zelfs Kickboxing. De juiste uitrusting is niet alleen essentieel voor een optimale work-out of vechtwedstrijd, maar ook voor je veiligheid. Er zijn 7 hoofdsoorten die in de algehele sport worden gebruikt.

Elk van deze heeft verschillende kenmerken die speciaal en uniek voor hen zijn. Ze hebben echter allemaal dezelfde investeringskeuzes om te overwegen. De juiste handschoen voor de sport maakt het verschil in prestaties, comfort en veiligheid. Het maken van de verkeerde investering kan botbreuk van al die fragiele kleine botten in je handen en polsen betekenen, dus onze kopersgids zal je helpen bepalen wat je moet zoeken in sportproducten om dat te voorkomen.

Een handschoen moet goed passen, maar de persoon moet zijn hand gemakkelijk kunnen openen en sluiten. Het kan nodig zijn om de handschoen in te breken. Zoek ook naar stijlen met een bijgevoegde duim, niet alleen voor je veiligheid, maar ook voor de veiligheid van je tegenstander. De perfecte pasvorm van de handschoenen helpt je ​​hand om zich veilig en comfortabel te voelen bij het landen van je stoten.

Je zult meteen weten of je voldoende vulling hebt of niet als je de schedel van je tegenstander en je knokkels kraakt (bokshandschoenen). Dit is níet de manier waarop je erachter wilt komen. Je moet in staat zijn om tegen een bokszak of een gezicht te slaan zonder je pols of handen te verwonden als je gear op de juiste manier is opgevuld.

Vechtsport Winkel

BoksenBokspalen

Doe meer uitgebreid onderzoek naar de materialen die worden gebruikt om je voorkeur te bepalen, maar het belang is het stootkussen achter de gewrichten (boksen). Afhankelijk van wat voor soort impact je in de punch wilt voelen, hangt af van de dichtheid van de vulling in de verschillende modellen handschoenen. Zoals ik al zei, is de wereld van boksen in de loop van de tijd geëvolueerd, en een van de dingen die zijn geëvolueerd op dit stuk gear is de soorten sluiting.

Aan het einde van de 19e eeuw was er alleen de Lace-up-methode die nog steeds in de praktijk voorkomt en de old-school boksers het meeste trekt - kickbokshandschoenen. Nog steeds wordt het beschouwd als de meest passende, ondersteunende en meest voorkomende in de beste merken. Klittenband ook wel de Hook and Loop Closure genoemd, kwam 100 jaar later langs en is veel handiger dan veters.

De hybride sluiting heeft zowel de vetersluiting als de Hook and Loop voor welke je die dag ook kiest, afhankelijk van de vechtstijl. Traditioneel zijn veterhandschoenen beter voor hardcore zakkenwerk, sparren met een partner, Muay Thai en wedstrijden. Klittenband is het beste voor vrijwel al het andere, gewoon vanwege de gemaksfactor.De meeste boksers houden van een rechte pols, beveiligde positie die alleen volledig kan worden verkregen door Lace-ups. Anderen houden van de vrijheid die Velcro biedt . Professionele boksers adviseren het gebruik van handwikkels voor een goede ondersteuning. vechtsport winkel. Ademend vermogen: ga altijd op zoek naar leer; het is tenslotte het beste.

Vechtsport Winkel

Boksen is ook een zweterige sport, zoek naar materialen met ventilatiegaten om te helpen bij droogte en luchtcirculatie - kickboksen. Leer: altijd op zoek naar leer van de hoogste kwaliteit; het betekent de levensduur van uw apparatuur. Stiksels: Zoek naar dubbele stiksels in vergelijking met enkele indien beschikbaar. Binnenvoering: De beste interne eigenschappen van wat je hand beschermt, moeten luxe aanvoelen tegen je huid (vechtsport winkel).

aanvoelen. Dit zou niet het geval moeten zijn. De kwaliteit van het binnenwerk helpt je daarnaast om je bokshandschoenen snel en veilig schoon te maken om je investering te beschermen. Hier zijn mijn aanbevelingen voor de beste professionele bokshandschoen merken die ook door de experts goed zijn beoordeeld om de perfecte punch snel en veilig te leveren:De naam Cleto Reyes zou synoniem kunnen zijn met de wereld van het boksen.

Vanaf het allereerste begin heeft Reyes kwaliteitskunst en vakmanschap in zijn producten geleverd. Je vindt het misschien zelfs niet eens erg om een ​​klap te krijgen van dit prachtig ontworpen werk.(bekijk meer afbeeldingen)Deze sparringwanten zijn gemaakt van de strengste vorm van kwaliteitsgecontroleerd geitenleer en een voering die waterafstotend is en die je handen helpt beschermen door ze comfortabel en droog te houden.

Bovendien hebben deze sparring- en trainingshulpmiddelen een bijgevoegde duim aan de zijkant voor de bescherming van het oog. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat dit de wanten zijn die je wat extra kracht laten bijzetten, vanwege het Reyes-geheim. De drie centimeter vulling in het raak-gebied heeft een speciale vulling.

More from Overige

Navigation

Home

Latest Posts

Mede Kopen Belgie

Published Apr 25, 22
6 min read

Hoe Herken Je Een Goede Loopband

Published Apr 15, 22
6 min read